yahoooo

yahoooo

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
yahoooo
dnes vecer v tévé
 
bhave
bhave | 4.3.2018 11:55

Ja by som bol rad, keby ten pan "pod tonom" trosku zatrenoval, aby sa dalo obcas aj zvysit hlas. Ale je pravda, ze dufam, ale ista cast sa obava, ze bude len tisko upokojovat, a bude viac v klidku ako by bolo vhodne. Ale tak verme, ze motyka vystreli :).


Hovado
Hovado | 4.3.2018 12:01

A ja by som rad keby ten falošný pán už dospieval


bhave
bhave | 4.3.2018 12:08

Tak to aby dospieval pan "falosne", by bolo uz dosledkom, a dovod a motivacia, aby ten prvy pan podal lepsi vykon.
A teda aj ten "falosne" by mohol prekvapit, ale pocitam, ze to skor zamrzne peklo.


vlado
vlado | 4.3.2018 23:17

ešte tam chýba ten čo spieva s prízvukom


moses
moses | 5.3.2018 00:33

Suhlas, pan "Harakter" by bol ties super :)


bhave
bhave | 5.3.2018 00:53

Tak asi ostava dodat, ze "sutaziaci" podali predpokladany vykon.

Pan "pod tonom" zacal sutazit uz v predstihu, lebo zvysny sutaziaci zacali strategicky ohrozovat jeho vopred ziskanu "pole position". Dal to, asi ako sa za danych okolnosti dalo. Hlavne teda mal gule povedat ktora bije, za co ma plus.

Dalsi sutaziaci "zabudol text" rovnako neprekvapil. Mrmlal ako obvykle, a ako uz byva zvykom, asi si uplne pomylil aj disciplinu, ale tak snad to tesi aspon jeho, co narozpraval. Tam nikto ani nic necakal, to bola taka zbytocna vsuvka, aby sa hral na to, ze na nom zalezi (stale si mysli, ze na nom zalezi, zvlastne).

Sutaziaci s poradovym cislom #3 "falosne" klasicky zacal agresivnym utokom, aj ked s absolutne uletenou strategiou. Vypada, ze spin doktori uz to asi tiez prehanaju s liekmi (alebo si ich naopak rano zabudli dat). Cize to najprv zahral na seba = gaunera (ano snazim sa byt slusny). Ale bud z reakcii, alebo aby si pripravil podu pre dalsie kola sutaze, spravil mensi podvod, a dal si este druhe kolo s obmenenou zostavou. Tam sa hral na statnika, na kamennu tvar pri simulovani sucitu za "protislovenskymi prostitutkami", a zase co to ponadaval, ako je uz u neho zvyokm. Proste vsetci su zli, a ukradli mu formicky na pieskovisku.

Suma sumarum, ganeri sami od seba nepojdu. A to sa dalo samozrejme cakat. Uz ide klasicky o zdrziavacku, lebo "najprv musime vysetrit, a az potom sa bude riesit politika", ved ludia zabudnu, a bude pokoj. A dalsi strategicky cakaju, aby sa nemuseli rozhodovat, ale nasli si pre to kodove oznacenie "republikova rada". (A stale sa najdu ludia. ktori aj po dlhych mesiacov dokazov, ze tito ludia uz hranice davno prekrocili, stale z nejakeho divneho dovodu cakaju na zazrak v zmene chovania = osvietenia. "Vnimavost" niektorych ludi je silne selektivna.)

CIZE "NECAKANE" NIKTO TO ZA NAS NEDA, MUSIME TO DAT SAMI !


vlado
vlado | 5.3.2018 11:52

čierny peter zostal mostu, zahrali sa na "charakterných" ale myslím že tá ich republiková rada odhlasuje zotrvanie vo vláde (s 5% isto nechú predčasné voľby) ešte budú chvíľku havkať na kaliňáka a potom zmlknu a karavána pôjde ďalej...


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader